Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické návleky
- Fungují
- Kvalitní materiál
- Zpracování
- Asi bude kratší životnost podrážķy pr8 použití MTB treter
Fuski - Boma kompresní návlek Protect koleno
Přidáno: 21. listopadu 2024
(naposledy upraveno 21. listopadu 2024)
Zakoupeno v Ponožkovna
Zboží jsem ještě nedostala.
při 2hodinové vyjížďce +5 stupnů byli nohy v letních tretrách v teple...pro tretru vel.43...mám nohu 27,5cm...délku vložky 28 cm....kupte v.XXL...je to kvalitní produkt
Fugují skvěle
Hůře se nandavají, fungují jak píšou
Teplo, voděodoonost, super. Jen zip bych asi udělal vzadu.
- Žádná není
Snadné nazouvání, udrží nohy v teple a suchu.
Nohy v teple.
Odolává vlhkosti a větru, moc ale nezahřejí...
Etape ThermoFit na kolena
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Sportisimo
Návleky fungují jak mají
- velmi kvalitní produkt
- velmi kvalitní produkt
- produkt odpovídá obrázku
- návleky jsou teplé a pohodlné
- nekoušou
- dobře drží na rukách
Předpokládal jsem, že pokud se jedná o kompresní účinky, že bude více stahovat, velikost jsem objednal dle návodu
neshrnují se
- dobře "sedí" vybraná velikost
- vyzkoušeno za mokra a udrží nohu v suchu
- dobře tepelně izolují
- snadno se navlékají
- zatím nevím
- Oproti návlekům se zipem se relativně (!) dobře navlékají.
- Chrání před chladem podle očekávání. Zatím testováno jen v teplotách nad nulou (pro které jsou tyto návleky také určeny).
- Když tam zip není, tak se nemůže rozbít.
- Dobré řešení spodku u podrážky tretry, vypadá to, že by to mohlo něco vydržet (víc než u jiných návleků).
- Povrch vypadá, že dobře ochrání před vlhkostí, ale zřejmě nebude moc prodyšný.
- Horní část nad kotníkem je pruh s pogumovaným povrchem z obou stran. Noha se v té části proto nadměrně potí, pot se nemá kam odpařovat, při delší jízdě pot začne stékat až do tretry. Nechápu, co si designér šňupnul, když tam tento nesmysl dal.
Vyzkoušel jsem několik návleků, než jsem zůstal u těchto. Skvělé řešení bez zipu, které se i poměrně dobře nazouvá, ale taky to nějaký čas zabere. Prodyšnost nad kotníkem mizerná, spíš nulová, nohavice a ponožka tam vždycky bude po švihu durch promočená. Z tohoto důvodu je asi lepší zvolit model GripGrab Arctic, který je teplejší a hlavně prodyšnější, ale zase o dost dražší. Pro mou velikost tretry 45 jsem zvolil velikost XXL (pro 46/47) a je to akorát, sedí parádně. O velikost menší XL (pro 45) se taky daly nazout, ale už to byl dost boj.